Restaurant GÄST

Du finder os i hjertet af Aarhus, og her kan du nyde måltid med fokus på økologi og gode råvarer.

Velkommen til Restaurant GÄST

Vi er en moderne restaurant beliggende i hjertet af Aarhus, kun få meter fra banegården. Som en del af Scandic The Mayor åbner vi dørene for både hotelgæster, aarhusianere og andre med trang til gode madoplevelser. På GÄST har vi en stor passion for mad. Det afspejles i vores menu, der består af enkle men smagfulde, nordiske retter med fokus på gode, økologiske råvarer.

Ligesom vores kærlighed til mad, nærer vi også en stor kærlighed til vores jord. Derfor har vi hos GÄST skabt nogle tiltag, der bidrager til at mindske vores klimaaftryk samt madspild i dagligdagen.

SVANEMÆRKET RESTAURANT

På GÄST ser vi på hele råvarens rejse. Derfor stiller vi store krav til os selv, så vi mindsker vores klimaaftryk på jorden, samt krav til vores leverandører, så vi får de bedste råvarer og produkter på markedet.

NATURSKÅNSOM

Vi serverer udelukkende fisk med mærket NaturSkånsom. Fiskene er fanget med fangstmetoder, som skåner den værdifulde natur på havbunden, og dermed tager vi vores ansvar for en havbund fuld af liv.

ØKOLOGISK SPISEMÆRKE I BRONZE

En bæredygtig tankegang falder os naturligt — med et øget fokus på bedre dyrevelfærd, plads til naturen og respekt for miljøet. Derfor har vi taget et aktivt valg om, at blive certificeret med det økologiske spisemærke i bronze, der betyder at 30-60 procent af de føde- og drikkevarer, vi serverer, er økologiske.

SAMARBEJDE MED TORNSBJERGGÅRD

Tornsbjerggård ved Hundslund kan vi takke for vores smukke tallerkener og skåle. Tornsbjerggård er et botilbud for mennesker med særlige behov, og beboerne har i særdeleshed været involveret i det flotte glaseringsarbejde af vores tallerkener og skåle. Som tak har beboerne været forbi til en middag, som naturligvis blev serveret på det unikke service.

MINDRE MADSPILD

Vi yder en aktiv indsats for at mindske vores miljøbelastning ved at reducere vores madspild i restauranten. Vi lader os inspirere af sæsonens råvarer, som vi udnytter til fulde i vores kreative arbejde i køkkenet, samtidig med at vi tilpasser vores serveringer, så vi undgår for meget madspild.