Gå til indhold
Restaurant Gæst
  • Menu
  • Book bord
  • Kontakt og åbningstider
  • Dansk
  • Menu
  • Book bord
  • Kontakt og åbningstider
  • Om GÄST
  • Galleri
  • MØR – København
  • Green Room – København
  • Level Six – Købehavn
  • Ansvar – København
  • Nordbo – København
  • L’øst – Aarhus
  • Dansk

MENU

AFTEN

GÄST MENU // Valgfri forret, hovedret & dessert

375,-

GÄST MENU // Vinmenu

250,-

EN AFTEN PÅ GÄST // 4 retter, vinmenu, snacks & bobler samt kaffe/te

900,-

SNACKS OG BOBLER

En lille appetitvækker og ét glas bobler

99,-


FORRETTER

Hvide asparges – rogn – asparges velouté – purløg

99,-

Ceviche – salsa – avocado – basilikum

99,-

Rørt tatar – kartoffel – æggeblomme – karse

99,-

HOVEDRETTER

Quinoa/Linser – grønne asparges – gulerod – pimentsauce

265,-

Hvid fisk* – bladbeder – krabbebisque – salturt

265,-

Short Rib – ærte francaise – bbq – blomster

265,-

Okse – spidskål – majroe – sauce bordelaise

265,-

DESSERTER

Rabarber – mazarin – hvid ganache – sorbet

89,-

“Koldskål” – kammerjunker – hindbær – hyldeblomst

89,-

Arla Unikas Sirius – stikkelsbær – knækbrød

89,-

*Vi vælger fisk med mærket NaturSkånsom. Fiskene er fanget med fangstmetoder som skåner den
værdifulde natur på havbunden, og dermed tager vi vores ansvar for en havbund fuld af liv.
Det er derfor dagens fangst, der bestemmer dagens menukort i restauranten.

SELSKABER

Til en ganske særlig anledning skal man bruge ganske særlige rammer. Kontakt os gerne direkte for et uforpligtende tilbud, hvad enten du skal holde konfirmation, bryllup, fødselsdag, julefrokost eller noget helt andet.

ÅBNINGSTIDER

AFTEN

Mandag - Torsdag: 17.30 - 21.00
Fredag - Lørdag: 17.30 - 21.30
Søndag: Lukket

KONTAKT

GÄST

Banegårdspladsen 14
8000 Aarhus C

T. +45 23 62 35 72
E. gaest@scandichotels.com

Se Fødevarestyrelsens smiley-rapport