MENU
AFTEN
GÄST MENU // Valgfri forret, hovedret & dessert
375,-
GÄST MENU // Vinmenu
250,-
EN AFTEN PÅ GÄST // 4 retter, vinmenu, snacks & bobler samt kaffe/te
900,-
SNACKS OG BOBLER
99,-
FORRETTER
Løgsuppe – cayennepeber – Gruyère – landbrød
99,-
Fiskemosaik – rimmet hvid fisk* – fennikel – bisque
99,-
Anderillette – sennep – endive – tyttebær – sprød kartoffel
99,-
HOVEDRETTER
Gnocchi – brunet smør – salvie – blomkål
265,-
Torsk – bacon – rødbede – æg – sennepssauce
265,-
Onglet – hasselnødder – græskar – glaskål – morkelsauce
265,-
Confiteret gris – æblekompot – løg – kartoffel på sifon
265,-
DESSERTER
Mille Feuille – blomme – sødmælk – saltkaramel
89,-
Tarte tatin – mørdej – æble – is på kefir
89,-
Taleggio – kirsebær – mandelsne – knækbrød
89,-
*Vi vælger fisk med mærket NaturSkånsom. Fiskene er fanget med fangstmetoder som skåner den
værdifulde natur på havbunden, og dermed tager vi vores ansvar for en havbund fuld af liv.
Det er derfor dagens fangst, der bestemmer dagens menukort i restauranten.