MENU
AFTEN
GÄST MENU // Valgfri forret, hovedret & dessert
375,-
GÄST MENU // Vinmenu
250,-
EN AFTEN PÅ GÄST // 4 retter, vinmenu, snacks & bobler samt kaffe/te
900,-
SNACKS OG BOBLER
99,-
FORRETTER
Hvide asparges – rogn – asparges velouté – purløg
99,-
Ceviche – salsa – avocado – basilikum
99,-
Rørt tatar – kartoffel – æggeblomme – karse
99,-
HOVEDRETTER
Quinoa/Linser – grønne asparges – gulerod – pimentsauce
265,-
Hvid fisk* – bladbeder – krabbebisque – salturt
265,-
Short Rib – ærte francaise – bbq – blomster
265,-
Okse – spidskål – majroe – sauce bordelaise
265,-
DESSERTER
Rabarber – mazarin – hvid ganache – sorbet
89,-
“Koldskål” – kammerjunker – hindbær – hyldeblomst
89,-
Arla Unikas Sirius – stikkelsbær – knækbrød
89,-
*Vi vælger fisk med mærket NaturSkånsom. Fiskene er fanget med fangstmetoder som skåner den
værdifulde natur på havbunden, og dermed tager vi vores ansvar for en havbund fuld af liv.
Det er derfor dagens fangst, der bestemmer dagens menukort i restauranten.