MENU
AFTEN
GÄST MENU // Valgfri forret, hovedret & dessert
445,-
GÄST MENU // Vinmenu
295,-
EN AFTEN PÅ GÄST // snacks & boble, 4 retter, vinmenu, kaffe & sødt
995,-
SNACKS OG BOBLER
139,-
FORRETTER
Rødbede – peberrod – kapers – solbær
119,-
Kammusling – jordskokker – chips & sylt – karse
119,-
Selleri – mayo – sakura – tørret oksehjerte
119,-
HOVEDRETTER
Cacio e pepe
285,-
Torsk – porre – kartoffel – urtepanko – fumé
285,-
Oksebavette – persillerod – chips & sylt – puré – okseglace
285,-
Kylling – souffléfars – spidskål – jordskokker – hønsesauce
285,-
DESSERTER
Mælkesnitte – kakaokage – friskost – sødmælksis
109,-
Crème Brûlée – vaniljecreme – perlesukker – blodappelsinsorbet
109,-
Høgelundgaard – valnødder – pære – knækbrød
109,-
*Vi vælger fisk med mærket NaturSkånsom. Fiskene er fanget med fangstmetoder som skåner den
værdifulde natur på havbunden, og dermed tager vi vores ansvar for en havbund fuld af liv.
Det er derfor dagens fangst, der bestemmer dagens menukort i restauranten.